Klein Vaarbewijs 1 & 2 combi

Wil je het Klein Vaarbewijs 1 en 2 halen?
Het Klein Vaarbewijs halen was nog nooit zo leuk! Want een Vaarplezier cursus bestaat uit twee theoriedagen, waarvan één op een boot (uniek in Nederland!). Dat is leuker, eenvoudig en wel zo logisch, want varen wordt leuker als je weet wat je doet.

?

Klein vaarbewijs 1 & 2

Wil je Klein vaarbewijs 1 en 2 halen. Dat kan nu extra voordelig bij Vaarplezier. Boekt dit complete pakket, bestaande uit een volledige Klein Vaarbewijs 1 en een compleet pakket Klein Vaarbewijs 2. Je ontvangt dan 2 kortingscodes om de beide cursussen te kunnen boeken.

Oorspronkelijke prijs was: € 650,00.Huidige prijs is: € 569,50. inclusief btw

Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 1 & 2 combi, Vaarplezier

Klein vaarbewijs 1 & 2 halen?

Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 1 & 2 combi, Vaarplezier

De cursus Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Vaarplezier bestaat uit twee keer twee dagen, waarvan één normale theoriedag en één theoriedag op de boot. Tijdens de ‘normale’ theoriedag nemen we alle stof door, leggen we je uit waar je speciaal op moet letten en hoe je belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de theorie-dag-op-de-boot gaan we het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen. En we nemen de stof voor het Klein Vaarbewijs door over aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van je schroef, veiligheid en techniek.

Na deze dagen kun je in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en ben je helemaal klaar voor je examen!

De cursussen worden bovendien op een flink aantal locaties door heel Nederland gehouden, zodat er altijd een les bij jou in de buurt te vinden is.